Politie onderzoekt verdachte dood van oud-supermarkteigenaar in Halsteren

23 december 2020 om 17:21 • Aangepast 24 december 2020 om 17:15
nl
De politie doet onderzoek naar de verdachte omstandigheden rondom de dood van een man uit Halsteren. Volgens BN De Stem gaat het om de 65-jarige Chris Grinwis, de voormalige eigenaar van de Plus-supermarkt in Halsteren. De oud-ondernemer werd twee weken geleden dood gevonden in zijn huis aan de Dorpsstraat. Zijn dood werd een dag later bij de politie gemeld.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De voormalige supermarkteigenaar werd gevonden door een personeelslid van zijn oude winkel. Die staat tegenover zijn huis. Werknemers hadden alarm geslagen, omdat ze hem lange tijd bewegingloos op zijn bank hadden zien zitten, zo weet BN De Stem te melden

Een arts ging in eerste instantie uit van een natuurlijke dood. Toch ontstonden er twijfels over de doodsoorzaak, waarna de politie een onderzoek instelde. Rechercheurs hebben toen het huis van Grinwis doorzocht. Dat gebeurde deze woensdag opnieuw, waarmee dat onderzoek is afgerond. De recherche gaat verder met haar naspeuringen.

Ook heeft het Nederlands Forensisch Instituut sectie op het lichaam van de man uitgevoerd. Hiervan zijn volgens de politie geen uitslagen bekend. Verder is bekeken of hij mogelijk is vergiftigd. Ook hierover is nog niets duidelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!