Brabant viert kerstmis wel degelijk samen, Graat & De Laat brengt ons bij elkaar

25 december 2020 om 09:30 • Aangepast 28 december 2020 om 10:19
nl
Het zijn vreemde kerstdagen dit jaar. We mogen eigenlijk niet bij elkaar komen terwijl het juist een periode is die je samen met je geliefden doorbrengt. Om toch de broodnodige gezelligheid te brengen, zijn Graat & De Laat er op beide kerstdagen om Brabant samen te brengen. Je kunt ze volgen op zowel radio als tv bij Omroep Brabant.
Profielfoto van Maarten Kortlever
Geschreven door

Het radioduo hoopt op heel veel telefoontjes en appjes. Christel: "Wil je iemand vertellen dat je ze deze kerst mist of heb je behoefte aan een leuk kerstliedje? Bel gewoon!" Daarnaast kun je ook een leuke kerstfoto insturen.

Heel Brabant kan dan op televisie zien hoe jij er bij zit. De foto kun je delen door een appje te sturen naar de studio.

Coronakerst in beeld
"We zijn natuurlijk een radioprogramma maar voor deze keer hebben we het qua beeld wat opgetuigd", vertelt Jordy. "Er staat een groot scherm in de studio waar alle foto's op binnen komen. We zijn heel benieuwd hoe de coronakerst er uitziet."

Behalve de reacties van de luisteraars en kijkers hebben Jordy en Christel ook nog wat verrassingen. Kijk, luister en doe vooral mee op Eerste en Tweede Kerstdag tussen 12.00 en 14.00 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.