Maarten Kortlever

Maarten Kortlever

Presentator/Teamleider Radio

Bij Omroep Brabant werkzaam als Presentator van Wakker! Iedere werkdag op radio en online van 07.00 - 10.00 uur. En teamleider radio.

Voor Omroep Brabant Van postbode naar journalist bij Omroep Brabant

Eerste herinnering aan Omroep Brabant Dat was als stagiair van de Academie voor Journalistiek. Omroep Brabant was mijn derde keuze op het lijstje en je raadt het al: ik mocht naar Omroep Brabant. Een klein beetje tegen mijn zin in. Vervolgens ben ik nooit meer weggegaan en heb ik het nog steeds reuze naar mijn zin!

Waarom Omroep Brabant? Omdat Omroep Brabant je op de hoogte houdt van het belangrijkste nieuws in de regio. Niet alleen in Breda of Eindhoven maar ook in de kleine dorpjes. En als het gaat over mijn geliefde radio: dat klinkt gewoon lekker vlot en modern. Luister ook maar eens!

Het gevoel van hier Als brutale ‘bovensloter’ ben ik beneden de rivieren terecht gekomen en ik vind het heerlijk. De gemoedelijkheid, de gastvrijheid en het bourgondische sfeertje. En ik heb het gevoel dat het in Brabant toch net iets zonniger is.

In mijn vrije tijd Op de wielrenfiets, bij een concert of in de platenzaak. Muziek is namelijk heel belangrijk, maar dat kun je wel verwachten van ‘het mannetje van de radio’.

Wil je Maarten bereiken, hem een suggestie doen of iets anders bespreken dat in de uitzending is geweest? Mail Maarten op [email protected] of volg hem op Twitter.

Artikelen van Maarten Kortlever

Samen spelletjes spelen maar dan wel op grote afstand van elkaar

Wie laat het eerst een soeplepel zien? De tijd gaat nu in! Brabanders worden creatief in tijden van de corona-epidemie. Rick uit Rosmalen vertelde in het radioprogramma Graat& De Laat dat hij gisteravond een spelletjesavond organiseerde. "Maar dan wel op afstand. Iedereen zat in zijn eigen huis en via een videoconferentie hadden we toch contact met elkaar. Er moest getekend worden en bijvoorbeeld ook een soeplepel gezocht. Superleuk.. en veilig!"

Maarten Kortlever draait jouw verzoekplaatjes!