Video

Mogelijk menselijke resten gevonden tussen puin van uitgebrande spottershut in Luyksgestel

24 december 2020 om 20:44 • Aangepast 28 december 2020 om 10:03
nl
Tussen het puin van de geëxplodeerde spottershut in de bossen bij Luyksgestel zijn mogelijk menselijke resten gevonden. Dit meldt de politie donderdagavond. Eerder was al bekend dat er een natuurliefhebber vermist wordt, die voor het laatst is gezien rondom de hut.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De politie kan nog niet zeggen of het om de vermiste man gaat. Ze onderzoekt eerst of het zeker om menselijke resten gaat. Als dat het geval is, wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon. De natuurliefhebber trok waarschijnlijk aan het einde van woensdagavond het bosgebied in met zijn fiets.

Explosie
In de bossen bij Luyksgestel explodeerde woensdagnacht een spottershut. De explosie zou iets te maken hebben met de vermissing. Volgens de politie en de brandweer lijkt het erop dat er voorafgaande aan de brand een explosie is geweest in de spottershut. Bij de explosie en brand is ook asbest vrijgekomen. Het gebied rondom de hut werd daarom afgezet.

De politie stopte het onderzoek donderdagavond omdat het donker is. De plek wordt de hele nacht bewaakt. Vrijdag gaat het onderzoek verder. De politie zegt rekening te houden met alle scenario's.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.