Daniëlle, moeder van vijf kinderen, doet mee aan Big Brother: 'Kan je man het wel alleen?'

28 december 2020 om 09:01 • Aangepast 29 december 2020 om 12:07
nl
Vanaf maandag 4 januari start er een nieuwe editie van Big Brother. Acht wildvreemde mensen gaan samenleven en kunnen 24/7 bekeken worden en Daniëlle is er één van. De veertigjarige vrouw uit Made stapt op maandag 4 januari het huis in en laat zich honderd dagen opsluiten.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Daniëlle is een moeder van vijf kinderen. Ze is in het dagelijks leven docent op het Hoger Beroepsonderwijs. Voor ze docent werd was ze werkzaam als consultant in het bedrijfsleven. Ze wordt omschreven als 'een pittige vrouw die altijd voor anderen klaar staat en de afgelopen jaren weinig tijd vrij heeft gemaakt voor zichzelf'. Big Brother is voor haar een break van het alledaagse leven.

'Niet alleen moeder'
Ze mocht haar deelname aan een paar mensen bekendmaken. "De meeste mensen vinden het bijzonder dat ik het durf", zegt ze in De Telegraaf. "Anderen zetten er vraagtekens bij. Kan je man het wel alleen? Ze vinden me een gekkerd. Maar ik ben Daniëlle, niet alleen moeder. Ik laat dit niet aan me voorbij gaan omdat het niet zou passen binnen het boekje van goed gedrag."

Haar doelen in de realityshow zijn helder. "Ik wil gewoon mezelf blijven, al zal ik soms over grenzen worden geduwd. Ik ben een enorm sociaal dier en hoop vooral veel nieuwe vrienden te maken. Met spelletjes ben ik megacompetitief, ik hoop dat de mensen mijn drive leuk vinden."

Big Brother
Daniëlle doet mee aan de terugkeer van Big Brother, waar dit keer vier Nederlanders en vier Belgen strijden om de winst. Het was lange tijd geleden al een groot tv-succes. Eind 1999 kwam het voor het eerst op tv, het was tot 2006 te zien. Bewoners van het Big Brother-huis worden 24 uur per dag gevolgd door camera's. Kijkers kunnen alles zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.