Kijkers gaan Rob Kemps van Snollebollekes missen na verlies in De Slimste Mens: 'Sorry gozer'

8 januari 2021 om 22:25 • Aangepast 11 januari 2021 om 11:15
nl
Rob Kemps heeft na vijf afleveringen het televisieprogramma De Slimste Mens moeten verlaten. Hij verloor in de finale op het nippertje van Caroline Brouwer. De zanger van Snollebollekes wist veel kijkers te vermaken de afgelopen dagen. Op sociale media vinden veel mensen het jammer dat hij verloren heeft.
Profielfoto van Collin Beijk
Geschreven door

Brouwer en Kemps gingen in de finaleronde van vrijdag redelijk gelijk op. De radiomaakster van NPO Radio 2 mocht alleen als eerste haar kennis delen over de Amerikaanse actiefilm The Expendables. Daar wist ze niets over, maar met lukraak gokken, wist ze de Brabanste zanger toch weg te spelen.

"Sorry gozer", zei ze nog voordat ze aan haar opdracht begon waarbij het er alle schijn van had dat ze de Snollebolleke makkelijk zou verslaan. Dat viel tegen, maar het lukte haar nipt. De Brabander vatte het sportief op. "Gewoon maar raden om mij kapot te maken", zei hij met een lach.

Er bestaat overigens nog een kleine kans dat de zanger uit Best mag terugkeren in de finaleweek van De Slimste Mens. Kemps hield het namelijk niet alleen vijf dagen vol, hij wist ook driemaal de slimste van de dag te worden. "Ik kan met opgeheven hoofd vertrekken", zei de zanger aan het eind van de show.

Op sociale media laten veel kijkers weten, genoten te hebben van de zanger van Snollebollekes en het jammer te vinden dat hij het populaire programma moet verlaten.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.