Duizenden steunbetuigingen voor familie van Melissa van Roosmalen: 'Leegte is niet te vullen'

14 januari 2021 om 14:47 • Aangepast 17 januari 2021 om 09:26
nl
Het regent op internet berichtjes en steunbetuigingen voor de familie van de woensdag omgekomen Melissa van Roosmalen. Zij en haar broer kickbokskampioen Robin van Roosmalen werden 's middags aangereden op de A2. Robin ligt nog met verwondingen in het ziekenhuis.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De 29-jarige Melissa was actief op sociale media en had een eigen YouTube-kanaal waarop ze de afgelopen jaren af en toe vlogde. De sportieve Melissa kickbokste zelf ook en trainde regelmatig samen met haar broer, zoals hieronder te zien is. Broer Robin noemt haar hier liefkozend ‘coach lil sis’.

Wachten op privacy instellingen...

Het uitzendbureau waarvoor Melissa pas enkele maanden werkte noemt haar in een Facebookpost ‘zeer geliefd’. “Melissa heeft in deze tijd op diverse locaties voor ons gewerkt en heeft zich in deze korte tijd erg geliefd gemaakt. Op zowel de cliënten als collega's heeft zij indruk gemaakt als een hardwerkend, vriendelijk en vrolijke zorgprofessional en als mens!”

Ook verschillende sportscholen en kickboksscholen spreken hun steun uit naar de familie. Kickboksorganisatie GLORY schrijft op Instagram: "De GLORY-familie is diep bedroefd door het overlijden van Melissa van Roosmalen en de verwondingen van Robin van Roosmalen door een auto-ongeluk. We bieden onze diepste steun aan de familie en hun geliefden."

Muaythai Organisatie Nederland zegt: "De leegte die Melissa achterlaat, is niet met woorden te vullen. Wij wensen William, Astrid, Robin en de rest van de familie veel kracht toe om dit verlies te verwerken."

Wachten op privacy instellingen...

Duizenden mensen wensen haar ouders, broer en vrienden via reacties op sociale media sterkte toe. Moeder Astrid heeft haar dochter op Facebook geëerd met een kinderfoto en een foto waarop ze samen te zien zijn. Vader William bedankt iedereen in een korte post voor hun steun.

Robin van Roosmalen is erg hecht met zijn zus Melissa en plaatste regelmatig een online eerbetoon aan haar. Op haar verjaardag schreef hij: "Woorden kunnen niet beschrijven hoe belangrijk jij voor me bent. Ik hou van je tot de maan en terug."

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.