Rico Verhoeven steekt Robin van Roosmalen een hart onder de riem: 'Ik bid voor je, brother' - Omroep Brabant

Rico Verhoeven steekt Robin van Roosmalen een hart onder de riem: 'Ik bid voor je, brother'

14 januari om 17:45 • Aangepast 15 januari om 09:43
Rico Verhoeven (rechts) betuigt steun aan Van Roosmalen (foto: Omroep Brabant/Orange Pictures).
Rico Verhoeven (rechts) betuigt steun aan Van Roosmalen (foto: Omroep Brabant/Orange Pictures).
Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik betuigden donderdag hun steun aan kickbokskampioen Robin van Roosmalen. De twee vechtersbazen namen tijdens een persconferentie over hun GLORY-gevecht, dat plaatsvindt op 30 januari, kort de tijd om stil te staan bij het heftige ongeluk van de kickbokser en zijn zus Melissa, die bij het ongeluk om het leven kwam.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

"Robin, je bent een goede vriend. We zijn teamgenoten bij GLORY. Blijf vechten. Ik bid voor je en hopelijk kom je hier doorheen. Het is zwaar, je kwam in een ongeluk terecht, verloor je zus en vecht voor je leven. Ik bid voor jou en je familie, brother", zei Rico Verhoeven donderdag.

Ook tegenstander Jamal Ben Saddik sprak zijn steun uit: “Hij is een goede vriend van me het is heel tragisch wat er gebeurd is. Gecondoleerd voor zijn vrienden en familie. Ik hoop dat hij snel herstelt en snel weer kan trainen."

Robin en zus Melissa werden woensdag op de vluchtstrook van de A2 bij Nieuwegein aangereden door een vrachtwagen. De 29-jarige Melissa overleed aan haar verwondingen. Kickbokser Robin ligt nog in het ziekenhuis.

LEES OOK:

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...