Vrouw mishandeld in Kaatsheuvel, arrestaties na zoektocht met helikopter en honden

21 januari om 09:56 • Aangepast 22 januari om 09:56
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Foto: Iwam van Dun/SQ Vision
1/2 Twee mannen aangehouden voor de mishandeling van een vrouw in Kaatsheuvel
De politie heeft twee mannen aangehouden voor de mishandeling van een vrouw woensdagavond op de Erasstraat in Kaatsheuvel. Agenten gingen massaal op zoek naar de daders, onder meer een politiehelikopter en honden werden ingezet om mee te speuren.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door

De gewonde vrouw werd rond halfacht gevonden bij een oud klooster aan de Erasstraat waar kamers worden verhuurd aan 54 arbeidsmigranten. Omdat een van de verdachten misschien een mes bij zich had, schaalde de politie voor de zoektocht flink op.

Uiteindelijk zijn twee mannen van 24 en 29 aangehouden. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De mishandelde vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Pand gesloten
De burgemeester van Loon op Zand heeft het pand donderdagmiddag voor twee weken gesloten. De gemeente doet dat om 'de rust in de buurt te herstellen' en 'orde op zaken te kunnen stellen'.

Burgemeester Van Aart wil benadrukken dat van de 54 arbeidsmigranten die momenteel het pand bewonen een grote meerderheid zich keurig aan alle gedrags- en fatsoensregels heeft gehouden.

In de loop van donderdag worden alle in de Erasstraat gehuisveste arbeidsmigranten door hun werkgevers ergens anders ondergebracht.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...