Honderd tv's en twee gestolen auto's verstopt in zeecontainers in Raamsdonk - Omroep Brabant

Honderd tv's en twee gestolen auto's verstopt in zeecontainers in Raamsdonk

26 januari 2021 om 18:47 • Aangepast 27 januari 2021 om 10:02
nl
Op een bedrijventerrein in Raamsdonk heeft de politie dinsdag een grote partij televisies gevonden en twee gestolen auto's. Die waren verstopt in diverse zeecontainers op het terrein.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

De politie kwam de buit op het spoor bij de zoektocht naar een gestolen auto uit Alkmaar. Die werd daar in de nacht van zaterdag op zondag gestolen. De zoektocht leidde naar het bedrijventerrein in Raamsdonk. Daar werd dinsdag aanvullend onderzoek gedaan.

In een zeecontainer werd de auto uit Alkmaar gevonden. Er stond nog een auto in, die ook gestolen bleek te zijn bij een bedrijf in Heerhugowaard.

Honderd televisies
Bij een verdere zoektocht op het terrein werden in nog twee andere zeecontainers een grote partij led-tv's gevonden. Het gaat waarschijnlijk om zo'n honderd toestellen. Er wordt nog onderzocht waar die tv's vandaan komen.

De huurder van de containers is een 32-jarige man uit Oosterhout. Hij is aangehouden op verdenking van heling. Er wordt onderzocht wat precies zijn rol is bij de diefstal van de twee auto's en bij de gevonden televisies. De man zit vast voor verder onderzoek en wordt verhoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.