Video

Hele dag problemen op de A58 door vorstschade

10 februari 2021 om 06:55 • Aangepast 18 februari 2021 om 15:37
nl
Vorstschade aan het wegdek veroorzaakt woensdag de hele dag problemen op de A58. 's Ochtends waren er hierdoor ook problemen op de A27 bij Werkendam.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Op de A58 van Tilburg naar Breda is sinds 's ochtends vroeg bij Ulvenhout de rechterrijstrook afgesloten. Dit leidde tijdens de ochtendspits tot zestien kilometer file en zo'n dertig minuten vertraging vanaf Tilburg centrum. Rond het middaguur moest je nog altijd rekening houden met een halfuur vertraging. Toen stond er elf kilometer file.

Ook de andere kant op, bij knooppunt Sint-Annabosch, is de rechterrijstrook dicht vanwege de slechte toestand van het wegdek. Hier is de file slechts een paar kilometer lang.

Wachten op privacy instellingen...

Op de A27 van Breda naar Utrecht was woensdagochtend vanwege het slechte wegdek eveneens een rijstrook afgesloten, bij Werkendam. Dit leidde tot zes kilometer file, maar woensdag rond het middaguur waren hier geen problemen meer.

A67
De grootste problemen op de weg ontstonden woensdagochtend op de A67 van Liessel naar Geldrop. Die werden niet veroorzaakt door vorstschade, maar door een ongeluk met een vrachtwagen. Dit ongeluk gebeurde rond halfzeven. Een rijstrook bij Geldrop werd afgesloten. Dit leidde op het hoogtepunt tot anderhalf uur vertraging.

Iets voor acht uur werd de weg weer vrijgegeven en verdween de file als sneeuw voor de zon.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.