Video

Netflix toont eerste beelden van Undercover-film Ferry met Frank Lammers

14 maart 2021 om 12:18 • Aangepast 16 maart 2021 om 15:44
nl
Netflix heeft de eerste beelden van de Uncover-film Ferry online gezet. Daarin neemt Frank Lammers de rol van beroepscrimineel Ferry Bouman weer op zich.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

In de film leert de kijker hoe Ferry in de criminaliteit verzeild is geraakt en hoe hij zijn geliefde Danielle ontmoet. Wel wordt in ieder geval opnieuw plat Brabants gesproken, zo blijkt uit de teaser van Ferry. "Laat me raden. Jij wilt zeker een sneu verhaal horen. Over mijn jeugd", zo begint de teaser.

Wachten op privacy instellingen...

Spin-off
De film Ferry is een spin-off van de tv-serie Undercover. In het eerste seizoen van die serie zagen we Ferry veel, maar in het tweede seizoen kwam hij amper in beeld, tot teleurstelling van de fans. Die kunnen echter met de nieuwe film hun hart ophalen.

We zien dat Ferry in zijn jeugd al geen doetje was, als hij een pistool op zijn agressieve vader richt. "Wil je weten hoe het vroeger was en wat ik allemaal heb uitgespookt", vraagt de geblondeerde Ferry aan de kijkers.

Prequel
De film is een prequel op de serie, we zien dus wat er aan de tijd van Ferry als drugsbaron vooraf gaat. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een crimineel en Ferry’s mentor.

Op een dag wordt de bende overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.