Video

Overvallers houden medewerkers Coolblue onder schot, wie herkent ze?

22 maart 2021 om 18:10 • Aangepast 23 maart 2021 om 07:21
nl
Drie medewerkers van elektronicazaak Coolblue kregen de schrik van hun leven toen ze begin december slachtoffer werden van een gewelddadige gewapende overval. De politie deelde maandagavond bewegende beelden van die overval, in een poging de gemaskerde daders te vinden.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

In de vroege ochtend van 8 december vorig jaar hadden de overvallers het gemunt op de winkel aan de Aalsterweg in Eindhoven. De medewerkers waren bezig met een nieuwe levering toen twee overvallers aankwamen.

De medewerkers kregen pistolen op zich gericht en ze moesten mee naar binnen. Op camerabeelden is te zien hoe ze vastgebonden werden en op de grond moesten gaan liggen. Die beelden zijn maandagavond getoond in het programma Bureau Brabant.

Tassen vol met Apple-spullen
De overvallers laadden grote bigshoppertassen vol terwijl de medewerkers op de grond lagen. Ze plunderden het magazijn. Ze richtten zich vooral op Apple-artikelen. Toen de tassen volgeladen waren, maakten ze zich uit de voeten. In een lichte Mini Cooper gingen ze ervandoor. De buit is volgens de politie tienduizenden euro’s waard.

De overvallers droegen kleding van Coolblue en hadden bivakmutsen op. De politie hoopt dat iemand ze toch herkent.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.