Nandi van Beurden door naar finale van Op zoek naar Maria - Omroep Brabant

Nandi van Beurden door naar finale van Op zoek naar Maria

28 maart om 22:41 • Aangepast 5 april om 14:55
Nandi van Beurden uit Tilburg is door naar de finale van 'Op zoek naar Maria'. Ze kreeg van de kijkers genoeg stemmen om zonder sing-off door te gaan naar de eindstrijd. Jolijn Henneman uit Berkel-Enschot viel zondagavond af.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

Beiden studeerden samen aan de Tilburgse Fontys Muziektheateropleiding. Jolijn is ook bekend van de soaps Nieuwe Tijden en Goede tijden, Slechte Tijden en de musical Mamma Mia. Nandi speelde onder meer in de Beauty and the Beast en Hello, Dolly!

In de halve finale zongen alle finalisten twee nummers solo en nog twee nummers samen met de andere kandidaten.

Nandi is al sinds de eerste show favoriet bij de jury en een deel van het publiek. Haar optreden waarbij ze bij het lied 'Stille Liefde' ook gebarentaal gebruikte, leidde tot veel reacties op Twitter.

Wachten op privacy instellingen...

Publiek
De jury was lovend over Nandi. Sommige kijkers vonden dat er ook wel wat kritiek geuit mocht worden. Ze kreeg echter genoeg stemmen van het publiek om direct door te gaan naar de finale.

Van de vijf finalisten moesten drie deelnemers het tegen elkaar opnemen tijdens een sing-off waarbij 'Nog één kans', bekend van de tv-serie Vrouwenvleugel (jaren negentig), werd gezongen. Jolijn, die eerder op de avond 'Walking on Sunshine' en 'Dit Keer' zong, nam het daarbij op tegen Valerie en Tessa, maar werd door jurylid Pia Douwes niet gekozen om door te gaan.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK:

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...