Nog twee arrestaties voor mishandeling bij bushokje in Tilburg

5 april om 16:19 • Aangepast 13 april om 11:13
Het bushokje bij de ijsbaan in Tilburg (foto: Google Streetview).
Het bushokje bij de ijsbaan in Tilburg (foto: Google Streetview).
De politie heeft nog eens twee jongeren aangehouden voor de mishandeling van een 17-jarige jongen in Tilburg. Een jongen en een meisje (beiden ook 17 jaar) zijn maandagmorgen thuis in Tilburg opgepakt.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

In totaal zitten er nu vier mensen vast, eerder werden een 12-jarig meisje en een 18-jarige man aangehouden.

Mishandeling
De mishandeling vond zaterdagmiddag plaats. Dit gebeurde tussen kwart voor vier en tien over vier vlakbij het bushokje bij de Ireen Wüst-ijsbaan bij de Stappegoorweg.

Het slachtoffer was op zijn scooter naar het bushokje gereden toen hij zag dat vrienden van hem daar werden lastiggevallen door een groep jongeren. Die groep was op de twee afgekomen nadat zij de fietskelder verlieten, sloot hen in en zette hun fietsen op slot.

Camera op helm
Toen de 17-jarige scooterrijder bij de groep aankwam, merkte de groep op dat hij een kleine camera op zijn helm had. Daarop werd hij meerdere keren tegen zijn helm en hoofd geslagen. De groep probeerde ook de camera te grijpen.

Toen dit niet lukte, trokken de jongeren het slachtoffer van zijn scooter. Ze bleven hem volgens de politie ook daarna schoppen en slaan. Toen het hem lukte op te staan, ging de groep ervandoor richting de fietstunnel van de Ringbaan-Zuid.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...