Toch geen terrasje met familie op trouwdag van Gavin en Carmen

11 april 2021 om 20:40 • Aangepast 19 april 2021 om 16:40
nl
Gavin en Carmen trouwen op 21 april en sprongen vorige week een gat in de lucht toen hoorden dat er die dag versoepelingen ingingen. Maar nu worden die een week uitgesteld en zit een terrasje pakken met het gezelschap er niet meer in.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

“We hadden er eerlijk gezegd al een beetje rekening mee gehouden”, reageert Gavin van der Velden (27) op het nieuws dat de versoepelingen een week worden uitgesteld. “Het is natuurlijk wel jammer, het was mooi geweest als we met iedereen naar het terras hadden gekund.”

Een paar dagen eerder zei de aanstaande bruid Carmen Suiker nog tegen Omroep Brabant: “Een proostmomentje, lekker taart eten en op het terras zitten met familie en vrienden.” Nu wordt het helaas toch weer een stuk soberder.

"Het is niet leuk, maar het feest houden ze tegoed."

“Om twee uur hebben we de ceremonie, die duurt tot een uur of drie. Daarna nog foto’s maken met familie en dan geven we een cadeautje mee. Dan moet het bezoek alweer naar huis”, zegt Gavin.

Het aanzoek van Gavin en Carmen (eigen foto).
Het aanzoek van Gavin en Carmen (eigen foto).

Toch hebben ze enorm veel zin in hun bruiloft: “Het is niet leuk, maar het feest houden ze tegoed. We kunnen toch beter volgend jaar een groot feest geven waarbij we iedereen kunnen uitnodigen. Dan kunnen we iedereen hopelijk ook weer de hand schudden. Maar we gaan gewoon trouwen de 21e en daar draait het om.” Corona of niet, de trouwdatum datum is heel symbolisch voor het stel, want op die dag in 2015 kregen de twee verkering.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.