Gavin en Carmen trouwen op 21 april en dromen van versoepelingen

8 april 2021 om 19:30 • Aangepast 10 april 2021 om 14:02
nl
Gavin van der Velden (27) en Carmen Suiker (26) uit Schijndel trouwen precies op de dag dat de coronaregels mogelijk versoepeld worden. En dus wordt hun geluksdag 21 april misschien nog wel gelukkiger. "Ik sprong een gat in de lucht", lacht Carmen.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Hoe bijzonder kan een datum zijn: op 21 april 2015 kregen de twee verkering, op 21 april van dit jaar willen ze trouwen en dan komen Rutte en De Jonge mogelijk ook nog eens met versoepelingen voor terrassen. De trouwdag stond al twee jaar vast, toen corona nog een onbekend woord was.

En dus ziet de bruiloft er ineens een stuk romantischer uit. “Een proostmomentje, lekker taart eten en op het terras zitten met familie en vrienden”, zo droomt Carmen hardop. “Alles kan nu alleen maar beter worden.”

"Als het terras open mag, dan kan onze trouwlocatie dat nog snel regelen.”

De twee hielden eerder al rekening met het meest karige scenario. “Dan heb je een ceremonie van een uur, wat foto’s en dan moet iedereen alweer naar huis.” Maximaal dertig gasten zouden dan welkom zijn op het enorme kasteel in Heeze. “En dat is met de fotograaf en de ceremoniemeester inbegrepen, zo streng is het”, weet Carmen. Gavin vult aan: “Met een terras kunnen we het programma misschien wel oprekken tot vijf uur. Dan verdubbel je de tijd!”

Toch rekenen de twee zich nog niet rijk. De versoepelingen gaan alleen door als de besmettingscijfers het toelaten. “We zijn nog een beetje sceptisch. Al vaker hebben we plannen gehoord voor opening van de horeca, die niet doorgingen”, weet Gavin. “We houden gewoon rekening met twee scenario’s. En als het terras toch open mag, dan kan onze trouwlocatie dat nog snel regelen.”

"Het draait om de liefde en niet om een groot feest."

De tortelduifjes vonden het ondanks te pandemie toch belangrijk om nu in het huwelijksbootje te stappen. “We willen samen zijn met de mensen waar we echt veel om geven. Het draait om de liefde en niet om een groot feest. Ook zijn we die dag zes jaar samen en hoe mooi is het dan als je dan kunt trouwen?”, benadrukt Carmen.

Corona of geen corona, één ding staat voor het stel vast. “Het wordt sowieso een prachtige en spectaculaire dag.” De kaarten zijn verstuurd en de bloemen worden donderdag uitgekozen. Nu nog hopen op versoepelingen en lekker terrasweer.

Het aanzoek (foto: Gavin van der Velde).
Het aanzoek (foto: Gavin van der Velde).
Deze jurk is het niet geworden, welke wel is geheim (eigen foto).
Deze jurk is het niet geworden, welke wel is geheim (eigen foto).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.