Man rijdt met kapotte verlichting en wordt opgepakt voor drugshandel

17 april 2021 om 15:09 • Aangepast 19 april 2021 om 11:53
nl
De politie heeft in Rijen een man aangehouden op verdenking van witwassen en drugshandel. In zijn auto werd cocaïne en een aanzienlijk geldbedrag gevonden. De man viel op doordat de auto een deel van de lampen miste. De bestuurder is een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij werd zaterdag verhoord.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

Agenten zagen de man vrijdag rond halfvijf 's middags rijden op de Oosterhoutseweg. De man werd aan de kant gezet voor controle. Hij droeg ook geen gordel en had geen rijbewijs of andere vorm van legitimatie bij zich.

Drugs verstopt in auto
De agenten besloten de auto verder te onderzoeken en vonden een flink geldbedrag. Ook vonden ze meerdere zakken met daarin kleinere zakjes, ook wel ponypacks genaamd, met drugs verstopt in de auto. Daar zat vermoedelijk cocaïne in.

De auto bleek niet van de bestuurder te zijn, maar van een 20-jarige man uit Amsterdam. Die zou al vaker betrokken zijn geweest bij drugshandel en witwassen.

Nachtje in de cel
De agenten besloten de man aan te houden en de auto in beslag te nemen. De verdachte heeft een nacht in de cel geslapen en werd zaterdag gehoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.