Video

Gewonde bij steekpartij in Eindhoven, dader gevlucht

29 april 2021 om 20:39 • Aangepast 30 april 2021 om 19:13
nl
Bij een steekpartij in Eindhoven is donderdagmiddag een man van 28 uit Weert gewond geraakt. Een ruzie zou de aanleiding zijn voor de steekpartij die voor het Shaker Centre aan de Nieuwe Fellenoord gebeurde.
Profielfoto van Collin Beijk
Geschreven door

Het slachtoffer en de dader zouden donderdag aan het eind van de middag ruzie hebben gekregen. De dader is volgens een getuige daarna een winkel in gegaan en heeft daar een mes gepakt. Vervolgens heeft hij het slachtoffer meerdere keren gestoken. Beiden zijn daarna gevlucht.

Slachtoffer in de buurt gevonden
Het slachtoffer werd later in de buurt gevonden en is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de exacte aard van zijn verwondingen is niets bekend, maar hij lijkt niet in levensgevaar te verkeren. Volgens de politie is er nog veel onduidelijk over de steekpartij en wordt er nog volop onderzoek gedaan.

Volgens een getuige gaat het om een ruzie binnen de Syrische gemeenschap. Er zou opgeroepen worden om niet met de politie te praten wat het onderzoek bemoeilijkt. De politie heeft dan ook nog geen signalement van de dader. De politie roept mensen die camerabeelden van de steekpartij hebben zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!