Duizenden beterschapswensen voor Frans Bauer en Mariska met corona

1 mei 2021 om 14:09 • Aangepast 2 mei 2021 om 09:38
nl
De beterschapswensen stromen binnen bij Frans en Mariska Bauer uit Fijnaart. De zanger en zijn vrouw maakten bekend geveld te zijn door het coronavirus.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

De twee deelden die boodschap bij een foto op sociale media, waarin ze samen in bed liggen. “Het gaat gelukkig goed met ons, we hebben milde klachten”, schrijven Frans en Mariska. De vele fans zijn blij dat te horen.

Zo schrijft Karin: “Van harte beterschap Frans en Mariska, we hopen dat het bij milde klachten blijven.” En Arja voegt daar aan toe: “Neem de tijd om goed uit te zieken”, ze wenst Frans en Mariska een goed en spoedig herstel.

Eigen liedjes
Rita drukt de zanger op het hart vooral naar zijn eigen liedjes te luisteren: "Als ik ziek ben luister ik altijd naar jouw liedjes, werkt als een medicijn!" Jolanda raadt het tweetal aan vooral goed voor elkaar te zorgen.

En zo volgen er op Facebook en Instagram nog duizenden berichten meer van fans die meeleven met de zanger en zijn vrouw, ze beterschap wensen en hopen dat het bij milde klachten blijft voor Frans en Mariska.

“Dank voor alle lieve berichten en beterschapswensen”, schrijft Frans Bauer nog in zijn bericht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.