Twee Brabanders in de finale van LEGO Masters 2021 - Omroep Brabant

Twee Brabanders in de finale van LEGO Masters 2021

1 mei 2021 om 22:32 • Aangepast 2 mei 2021 om 22:02
nl
De kans is groot dat een Brabander het RTL-programma LEGO Masters gaat winnen. Die gaat tussen twee koppels. Marcel uit Dongen en Roy uit Bergen op Zoom bereikten zaterdagavond na een spannende strijd de finale. Ze zitten beiden in een ander team.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

In het programma nemen meerdere fanatieke LEGO-fanaten het tegen elkaar op. Kandidaten moeten in duo's de meest uiteenlopende creaties bouwen. Tijdens de halve finale streden twee Nederlandse duo's, een Belgisch tweetal en een gemengd team voor een plek in de slotronde.

De 48-jarige Marcel woont in Dongen en doet mee met jeugdvriendin Bibi. Zij balanceerden een aantal keer op het randje van uitschakeling, maar wonnen uiteindelijk de halve finale. Zowel in de eerste als de tweede opdracht gingen ze er met de winst vandoor, al ging dit niet zonder slag of stoot. In de eerste opdracht maakte Marcel een flinke smak, omdat hij uitgleed over een berg LEGO-blokjes.

Ook de uit Bergen op Zoom afkomstige Roy heeft de kans op goud nog niet verloren. Hij vormt een koppel met zijn Belgische partner Thomas. Ze wonen dan wel over de grens, maar Roy werkt nog steeds als educatieleider in Den Bosch. Ook hij maakt nog kans op de winst volgende week.

Zie in dit filmpje hoe Marcel flink uitgleed:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone