Rob Kemps gaat Coen en Sander Show presenteren tijdens Songfestival

12 mei 2021 om 17:05 • Aangepast 12 mei 2021 om 18:22
nl
Niemand minder dan Rob Kemps, beter bekend als Snollebollekes, gaat in de week van het Eurovisie Songfestival Sander Lantinga vervangen op Radio 538. Hij zal de hele week te horen zijn tijdens De Coen en Sander Show als commentator van het Songfestival.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Rob Kemps: “Ik ben vaak te gast in de show, heb jaren opgetreden op ‘Das Coen und Sander Fest’ én we hebben samen meerdere hits uitgebracht. Dat ik als vriend van de show door Coen en Sander ben gevraagd om tijdelijk naast Coen achter de microfoon plaats te nemen, vind ik een eer. Nondeju, het wordt één groot feest!”

"Heel blij dat hij samen met mij een feestje wil bouwen."

Coen Swijnenberg: “Het zijn grote schoenen om te vullen, maat 47,5 om precies te zijn, maar dat is met Rob snel gevuld. Heel blij dat hij samen met mij een feestje wil bouwen.” Sander Lantinga vult aan: “Ik was even bang dat ze een goede vervanger zouden vinden... maar gelukkig is het Rob Kemps geworden.”

Rob Kemps schuift maandag 17 tot en met donderdag 20 mei naast Coen aan. De populaire zanger heeft het er maar druk mee. Naast zanger, slimmerik en radiopresentator begint Kemps in het najaar als presentator van het nieuwe spelprogramma 'The Wheel' op SBS6.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.