Video

Snollebollekes trapt oranjezomer af met EK-versie van megahit Links Rechts

18 mei 2021 om 10:43 • Aangepast 18 mei 2021 om 15:22
nl
De Oranjekoorts is losgebarsten. Snollebollekes schittert vanaf woensdag op televisie met een Oranjeversie van zijn megahit Links Rechts. “Geen land kan juichen zoals ons Oranjelegioen dat kan", weet Rob Kemps uit Best.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De oer-Brabander kan niet wachten tot de sportzomer begint. "Ik hoop heel Nederland enthousiast te krijgen om samen in klein comité van links naar rechts te gaan en dit massaal te delen, zodat we alsnog massaal achter onze sporthelden kunnen staan."

De Oranjeversie is niet alleen bedoeld voor voetbalfans. "Of het nu gaat om het EK voetbal, Max in de F1, de wielrenners tijdens de Tour of de Olympische sporters. Nederlanders juichen altijd samen, maar helaas kan dat dit jaar niet vanwege alle maatregelen. We brengen daarom het feest naar de mensen toe, zodat we verantwoord kunnen juichen", vervolgt de populaire feestartiest.

Legioen van links naar rechts
Het lied is onderdeel van een campagne van supermarktketen Jumbo uit Veghel. In de reclame is Kemps de aanvoerder van de Oranje superfans. Er vormt zich een legioen van Oranjefans achter Snollebollekes die van links naar rechts gaan. Ook Frank Lammers uit Mierlo heeft een net iets te krap oranje jasje aan.

Naast de reclame introduceert de grootgrutter uit Veghel ook een heuse Snollebollekes juichcape. Deze is na het sparen van tien zegels tegen bijbetaling te bestellen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.