Video

Sanne zit om zes uur 's ochtends al op terras: 'Maar wel aan de thee, hoor!

19 mei 2021 om 08:35 • Aangepast 20 mei 2021 om 11:53
nl
Het bedrijf Livewall in Tilburg profiteerde woensdagochtend meteen van de versoepelde coronamaatregelen. Sanne was een van de werknemers van Livewall die woensdagochtend meteen op het terras bij eetbar De Wagon in de Spoorzone ging zitten. "Netjes aan de thee hoor!", lacht ze. "Omdat het weer kan, natuurlijk." Niet alleen mogen de terrassen nu langer open, ook mogen mensen weer naar sportscholen, zwembaden, pretparken en dierentuinen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Om zes uur 's ochtends al op het terras zitten is een beetje gekkenwerk, maar bij Livewall doen ze wel vaker gekke dingen. Het bedrijf bedenkt digitale platforms en marketingcampagnes.

Medewerkers, klanten en relaties van het bedrijf nemen in estafette tot acht uur 's avonds plaats op het terras. "Het is erg fijn om weer eens een keer live met elkaar op het terras te zitten en eens niet thuis naar een computerbeeldscherm staren", legde ze uit in het radioprogramma WAKKER! op Omroep Brabant.

Gezang en drank
Bij café-bar Monkey's aan het Stratumseind in In Eindhoven was het 's ochtends vroeg zelfs groot feest. Een vriendengroep van twaalf man vierde daar de coronaversoepelingen met gezang en drank.

"We kwamen hier al om vijf voor zes aan en om zes uur zijn we meteen op het terras gaan zitten", vertelt Suzanne. "Dit is onze stamkroeg en wij zitten hier allemaal in pyjama en onesies en hebben onze pantoffels aan. Een stukje verder in de straat zitten ook al mensen, maar die vinden wij een beetje saai. Wij zijn al lekker vrolijk. Het is hier gezelliger. En we blijven nog wel even!'

Dat ze om zo vroeg op het terras te zitten haar nachtrust moest opofferen, vindt Suzanne niet erg. "Nee joh, we hebben dit zo erg gemist! En we vinden dat we de horeca wel wat extra mogen steunen!"

In de video zie je het feestje op het terras in Eindhoven:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.