Video

Politiemacht uitgerukt voor overval die geen overval bleek te zijn

20 mei 2021 om 12:07 • Aangepast 28 mei 2021 om 14:39
nl
De politiemacht die woensdagavond laat bij de Helftheuvelpassage in Den Bosch in actie kwam, was daar vanwege een overval die geen overval bleek te zijn. Dat laat de politie donderdag weten. Twee mannen zijn in een bakkerij aangehouden, omdat ze geen ID-bewijs konden laten zien.
Profielfoto van Joris van DuinProfielfoto van Tonnie Vossen
Geschreven door
Joris van Duin & Tonnie Vossen

Mogelijk was het tweetal er 'gewoon' aan het werk. Volgens een buurtbewoner ging het om personeelsleden. De politie kan daar vooralsnog niks over zeggen.

Agenten in acht politieauto's, een arrestantenbus en een helikopter die 'toevallig in de buurt was' haastten zich woensdagavond naar winkelcentrum de Helftheuvelpassage. Dit na een melding van een overval bij Boulangerie Broodnodig.

Politiemannen -en vrouwen droegen kogelwerende vesten en gingen met een politiehond naar binnen. Twee mannen werden geboeid meegenomen, omdat zij zich volgens een politiewoordvoerder in eerste instantie niet konden identificeren.

34-jarige man
Een van hen kon dat op het politiebureau wel. Daarom mocht deze 34-jarige man weer gaan. De politie zoekt uit wie de 'andere meneer' is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.