Alle 2500 kaartjes voor play-offsfinale van NAC zijn verkocht - Omroep Brabant

Alle 2500 kaartjes voor play-offsfinale van NAC zijn verkocht

21 mei 2021 om 17:02 • Aangepast 25 mei 2021 om 09:40
nl
Alle 2500 kaartjes voor de plays-offsfinale van NAC zijn uitverkocht. De kaarten zijn grotendeels naar seizoenkaarthouders gegaan, maar een gedeelte wordt aan andere fans verkocht. NAC speelt zondag tegen NEC Nijmegen om promotie naar de eredivisie
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

De 2500 kaartjes voor de plays-offs-finale van NAC Breda zondag vonden gretig aftrek. De site van NAC lag er donderdagnacht meerdere keren uit omdat NAC-supporters wilden weten hoe laat de verkoop begon. Ook vrijdag was de site nog af en toe moeilijk bereikbaar.

Wachten op privacy instellingen...

Supporters bij het stadion
Om zeker te zijn van een kaartje zijn sommige supporters vrijdagochtend al naar het stadion gegaan. Lang niet alle fans kunnen erbij zijn. In totaal waren er 2500 kaartjes te vergeven, waarvan er 2000 naar seizoenkaarthouders gingen en er 500 los zijn verkocht aan andere fans.

Om zeker te zijn van een kaartje, verzamelden zich vrijdagochtend al enkele fans bij het Rat Verlegh Stadion. Ook daar werd een gedeelte van de beschikbare kaartjes verkocht.

Play-offs voor promotie
NAC bereikte de finale van de plays-offs om promotie naar de eredivisie door donderdag in de halve finale na verlenging (1-1) via strafschoppen te winnen van FC Emmen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.