Man jaagt overvallers met golfclub naar buiten - Omroep Brabant
Video

Man jaagt overvallers met golfclub naar buiten

31 mei 2021 om 18:15 • Aangepast 1 juni 2021 om 08:26
nl
De bewoner van een huis aan de Weddestede in Den Bosch heeft met een golfclub twee overvallers naar buiten gejaagd. Dit gebeurde in april van dit jaar. Een bewakingscamera legde dit vast en die beelden zijn maandagavond uitgezonden in Bureau Brabant.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door

De overvallers probeerden zondagmorgen 11 april rond halfnegen toe te slaan. Een van hen deed zich voor als pakketbezorger. Hij belde aan. Op dat moment liep de tweede dader ook naar de voordeur.

Toen de deur open werd gedaan, drongen de overvallers naar binnen. “Autosleutels, autosleutels!”, schreeuwden ze. Op de beelden is te zien dat de bewoonster in paniek op blote voeten naar buiten rende.

Vrijwel direct daarna gingen de overvallers ervandoor. Ze werden op de hielen gezeten door de bewoner, die de twee daders met een golfclub naar buiten wist te werken. De bewoner, nog gekleed in zijn badjas, rende nog een stukje op zijn bloten voeten achter de overvallers aan.

De doos die de overvallers bij zich hadden lieten ze in de buurt achter. Die wordt door de politie onderzocht op sporen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.