Jan (72) uit Best vermist na wandeling: 'Leven tussen hoop en vrees'

15 juni 2021 om 13:15 • Aangepast 16 juni 2021 om 13:00
nl
De 72-jarige Jan van de Wal uit Best is sinds maandagochtend vermist. De politie deelde dinsdagmiddag een foto en een signalement. De man ging een wandeling maken om 'zijn hoofd leeg te maken' en is sindsdien spoorloos.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

"We leven tussen hoop en vrees. En de vrees is nu vooral heel groot. Ik zag dit totaal niet aankomen", vertelt zijn zoon Marcel, hoorbaar emotioneel. "Hij had geen psychische klachten."

"Er zijn ook geen gekke dingen gebeurd de laatste tijd", vervolgt zijn zoon vol onbegrip. "Heel de familie maakt zich grote zorgen. Hij heeft ook geen sleutels of andere spullen meegenomen."

Het is onbekend welke kant Jan op is gelopen. Hij is maandagochtend voor het laatst gezien in Best rond kwart voor negen, toen hij thuis vertrok.

Jan is circa 1,87 meter lang en draagt een bril. Hij heeft kort wit-grijs haar en blauwe ogen. Hij is het laatst gezien in een donkerblauwe polo met korte mouwen. De man heeft littekens op zijn bovenbeen die, ondanks de afritsbroek die hij draagt, mogelijk wel zichtbaar zijn. "Hij verplaatst zich mogelijk te voet", schrijft de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!