Video

Verdachte steekpartij Tilburg raakt zelf ook gewond, meldt zich bij politie

27 juni 2021 om 10:41 • Aangepast 28 juni 2021 om 10:29
nl
De verdachte van een steekpartij in de Dirigentenlaan in Tilburg heeft zich zelf bij de politie gemeld. De politie was hem al op het spoor.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

De man meldde zich zaterdag in het begin van de avond bij de politie. Die had al met getuigen gesproken en had de verdachte al in het vizier.

Ernstig gewond
Zaterdag rond het middaguur kreeg de politie een melding dat er iemand ernstig gewond was geraakt in een huis aan de Dirigentenlaan. Toen agenten bij het huis aankwamen, bleek dat de 29-jarige man die in het huis woont, steekwonden had. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Toen de agenten aankwamen, waren er meerdere mensen in het huis aanwezig. Die getuigen vertelden wat er was gebeurd en dat de dader ervandoor was gegaan. De politie heeft contact met hem gezocht, en daarna meldde de 25-jarige verdachte zich op het politiebureau. Hij bleek ook gewond te zijn geraakt. Nadat hij was aangehouden is ook hij naar het ziekenhuis gebracht.

De politie probeert de komende dagen nog duidelijk te krijgen wat er zich nu precies heeft afgespeeld in het huis aan de Dirigentenlaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!