Video

Brabant Nieuws, Wegwijsjes en veel meer kijk je terug met 1 druk op de knop

22 oktober 2021 om 14:37 • Aangepast 15 november 2021 om 13:13
nl
Brabant Nieuws of KRAAK, De Wegwijsjes of Merlijn in het Spoor van Napoleon. Het is altijd balen als je een aflevering van je favoriete tv-programma hebt gemist. Gelukkig kun je alles nu terugvinden op de nieuwe mediapagina op de website en app van Omroep Brabant. Zonder poespas. Niks inloggen, geen abonnement nodig. Gewoon één druk op de knop en hup, kijken maar!

Met ons drukke en vaak hectische leventje wordt het steeds belangrijker dat je jouw lievelingsprogramma’s en series kunt zien wanneer jij dat wilt. Daarom heeft Omroep Brabant een nieuwe mediapagina gelanceerd.

Wat vind je er eigenlijk niet?
Je kijkt op de mediapagina niet alleen die ene gemiste aflevering of serie terug, maar vindt er ook de laatste nieuwsitems, opmerkelijke verhalen, entertainment, ‘t Brabants Buske, onze radioprogramma’s, Brabant Nieuws, KRAAK en nog veel meer. Kortom: wat vind je er eigenlijk niet?

Neem nou ‘De Wegwijsjes’. In deze serie gaat pedagoge Daniëlle van Gemert in haar autootje op pad met kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. De gesprekken die ze tijdens de ritjes heeft met de Brabantse spruiten zijn zó leuk, je krijgt er gewoon goede zin van.

Daniëlle over De Wegwijsjes: “Als je aan kinderen vraagt wat volwassenen zoal doen de hele dag, krijg je de leukste antwoorden: ‘Wodka drinken en de hele dag naar ’t café!’ Weer een ander Wegwijsje weet wie de eerste mens op aarde was: Sinterklaas natuurlijk."

Wonderlijke verhalen
En wat denk je van de Brabantse (avonturen)serie ‘Merlijn in het spoor van Napoleon’. De ontmoetingen van Merlijn Passier en zijn cameraman Okkie Ros met ‘gewone, bijzondere Brabanders’ zijn pareltjes. Zo treffen ze op de dijk in Ooijen een dame die nog steeds leeft met haar overleden moeder. Binnen mogen ze een kijkje nemen in het museum van haar eigen verleden.

Merlijn (r) en Okkie in de startblokken voor een nieuw Brabants avontuur
Merlijn (r) en Okkie in de startblokken voor een nieuw Brabants avontuur

De onalledaagse, originele en soms wonderlijke verhalen hebben met elkaar gemeen dat ze je nieuwsgierig maken naar wat er nog allemaal komen gaat. Benieuwd naar de avonturen van Merlijn en Okkie? Ga dan snel naar onze mediapagina.

Handige uitlegvideo
Wil je meer informatie of heb je vragen over hoe het werkt, kijk dan even naar de video bij dit artikel. Suggesties en tips zijn welkom!

LEES OOK: Merlijn ontmoet bijzondere mensen 'in het spoor van Napoleon'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.