Dode man gevonden in auto in Vlijmen, twee mannen opgepakt - Omroep Brabant
Video

Dode man gevonden in auto in Vlijmen, twee mannen opgepakt

21 juli 2021 om 08:03 • Aangepast 22 juli 2021 om 09:54
nl
Wachten op privacy instellingen...
In een auto in Vlijmen is woensdagochtend vroeg een dode man gevonden. De politie houdt er rekening mee dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Er zijn twee verdachten (24 en 32) opgepakt. De politie weet nog niet wie het slachtoffer is en onderzoekt dat verder.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

Het lichaam werd rond zeven uur 's ochtends gevonden door een vrouw. Zij belde meteen de politie. De auto waar het lichaam in zat, stond geparkeerd voor een huis aan de Wilhelminastraat in Vlijmen. Daar worden tijdelijk arbeidsmigranten opgevangen.

De twee mannen die zijn opgepakt, werden in de omgeving van de bewuste auto aangehouden. Ze wonen allebei op de opvanglocatie. Over hun precieze rol is nog niets bekend. Ze zitten voorlopig vast en mogen alleen contact hebben met een advocaat.

Arrestatie
Een van de verdachten werd aangehouden toen hij het huis wilde binnengaan, zag een getuige in de straat. Hij werd tegengehouden door een agent en is in de boeien geslagen. Op een eerder moment was ook al een man opgepakt.

De politie startte een groot onderzoek. De omgeving van de Wilhelminastraat werd afgezet met politielinten. Er is gesproken met mogelijke getuigen en bekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn. Forensische opsporing doet uitgebreid sporenonderzoek in en rond de auto.

Op de oprit van het huis stonden veel mensen te kijken naar de agenten die rond de villa bezig waren. Ook op straat stonden veel buurtbewoners te kijken.

De arrestatie van een van de verdachten (foto: Iwan van Dun/SQ Vision)
De arrestatie van een van de verdachten (foto: Iwan van Dun/SQ Vision)
Foto: René van Hoof
Foto: René van Hoof
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone