Video

Man (37) in been geschoten, recherche onderzoekt kapotte Mercedes

9 augustus 2021 om 09:13 • Aangepast 10 augustus 2021 om 15:03
nl
In een woning in een appartementencomplex aan de Schutskampstraat in Den Bosch is maandagochtend een man gevonden met een schotwond in zijn been. Het gaat om een 37-jarige man. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie woont de man niet in het appartement en heeft hij geen vast woonadres.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Bij de politie kwam maandagochtend rond acht uur een melding binnen over iemand die onwel was geworden. In het appartement waren meerdere mensen aanwezig. De politie onderzoekt wat deze mensen met het voorval hebben te maken. Er is nog niemand aangehouden.

Voor het appartementencomplex staat een auto met een kapotte voorruit en er ligt een spiegel op de grond. Of de auto iets met het voorval van doen heeft, is niet duidelijk. Rechercheurs hebben uitgebreid sporenonderzoek gedaan bij de auto.

Explosieve stoffen
Vorig jaar oktober werd in dezelfde woning iemand aangehouden die explosieve stoffen had opgeslagen in de berging. In het complex werden toen 27 woningen ontruimd. Volgens de politie is er geen verband tussen de ontruiming en en het incident van maandag.

Mensen die in de omgeving van het huis wonen hebben niets meegekregen van de schietpartij. "Vorig jaar was er nog een inval. Ik dacht: wat zouden ze nu weer weer hebben uitgespookt", vertelt een buurvrouw. Een andere vrouw heeft ook niets gezien of gehoord. "Het is wel een vreemd gevoel als er zo dicht bij je huis geschoten is."

Er is nog niemand aangehouden.

Foto: René van Hoof.
Foto: René van Hoof.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!