Zomer op je radio met de Zonnebloemweek (winactie)

10 augustus 2021 om 11:16 • Aangepast 15 augustus 2021 om 14:07
nl
Weer of geen weer, met de radio-uitzendingen van Omroep Brabant krijg je in augustus gegarandeerd een zomergevoel. “Een van die zomerse activiteiten is de Zonnebloemweek. “Deze staat dan bij ons in het teken van de aller-langste zonnebloem”, zegt radiopresentator Ronny Balk van het programma Afslag Zuid. “Iedereen mag meedoen, en de langste wordt door ons beloond met een compleet verzorgde Brabantse BBQ.”
Profielfoto van Michiel Bos
Geschreven door

Wie heeft de langste, aller-langste zonnebloem in z'n tuin? Dat is de vraag. Balk: “Zonnebloemen zijn een gewild object in de tuin. Ze zijn mooi om te zien en geven het echte zomergevoel.”

De radiopresentator weet dat je op de juiste manier moet zaaien, regelmatig onkruid schoffelt, goed water geeft en op tijd snijdt. Balk heeft ook nog een groeitip: “Zet met regelmaat - lekker hard - de radio aan op Omroep Brabant. Daardoor groeien jouw zonnebloemen extra goed.”

Zo kun je de BBQ winnen
Maak een foto van de aller-langste zonnebloem in jouw tuin en e-mail die naar [email protected]. Doe dat uiterlijk 22 augustus. Niet onbelangrijk, meld in jouw e-mail ook de lengte!

Als jouw inzending bij de langste hoort, dan komt een speciale verslaggever bij jou in de tuin de exacte lengte meten. Ben jij de winnaar? Dan krijg jij een volledig verzorgde Brabantse BBQ, in jouw tuin, van een van de beste slagers van Brabant.

Luister ook radio
De Omroep Brabant Zonnebloemweek hoor je van 23 tot en met 27 augustus op de radio. Luisteren doe je via FM-radio op FM 91.9 (Midden), FM 95.8 (Noordoost), FM 91.0 (West) of FM 87.6 (Zuidoost).

Omroep Brabant is ook via KPN (886) en Ziggo (830) te beluisteren. Online afstemmen op Omroep Brabant via website en app kan ook.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.