Europees speelschema PSV bekend: eerste wedstrijd thuis tegen Real Sociedad

28 augustus 2021 om 12:46 • Aangepast 30 augustus 2021 om 10:40
nl
PSV speelt in de Europa League als eerste thuis tegen Real Sociedad. De uitwedstrijd tegen de Spanjaarden is ook meteen de laatste wedstrijd van PSV in de poule. Het speelschema van de Eindhovenaren is zaterdag door de UEFA bekendgemaakt.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Het Europese avontuur van PSV zit er na de uitschakeling in de Champions League niet op. Door het gelijkspel tegen Benfica is PSV in de poulefase van de Europa League beland, waar het eveneens op reële weerstand kan rekenen met tegenstanders als AS Monaco en Real Sociedad.

Het complete speelschema:

  • Donderdag 16 september (21:00): PSV-Real Sociedad
  • Donderdag 30 september (18:45): Sturm Graz-PSV
  • Donderdag 21 oktober (21:00): PSV-AS Monaco
  • Donderdag 4 november (18:45): AS Monaco-PSV
  • Donderdag 25 november (21:00): PSV-Sturm Graz
  • Donderdag 9 december (18.45): Real Sociedad-PSV

Teleurstelling in aanloop naar Groningen
De teleurstelling is in Eindhoven inmiddels wat weggezakt na het missen van het spelen in de Champions League. Vrijdagmiddag werd er geloot voor de Europa League en zaterdag staat speelronde drie in de Eredivisie al weer op de planning voor de ploeg van trainer Roger Schmidt. En ook de transfermarkt is nog altijd open.

“We hebben als team zoveel geïnvesteerd als team de Champions League te halen. Niet alleen deze voorbereiding, maar ook heel vorig seizoen. Natuurlijk is de teleurstelling er dan nog. We speelden de gehele kwalificatie op hoog niveau, maar de kleine details maken het verschil", sprak Schmidt tijdens het persmoment vrijdag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!