Mini-variant Paaspop wordt tweedaags evenement

1 september 2021 om 17:08 • Aangepast 2 september 2021 om 17:09
nl
Paaspop XS 2021, de mini-editie van het festival in Schijndel, breidt uit naar twee dagen feest. Naast zaterdag 4 september is het de organisatie gelukt om op zondag 5 september nog eens 750 bezoekers te gaan ontvangen op het festivalterrein.
Profielfoto van Corrado Francke
Geschreven door
Corrado Francke

Halverwege augustus werd bekend dat het oorspronkelijk driedaagse evenement niet in uitgebreide vorm kon doorgaan. Vrijdag meldde de organisatie dat er wel een mini-variant komt voor 750 festivalgangers. Maandag probeerden duizenden mensen een kaartje te bemachtigen voor het evenement.

Kaartverkoop
De organisatie wil iedereen een zo eerlijk mogelijke kans op een ticket geven en vraagt daarom aan bezoekers om donderdag voor 19:00 uur in de ticketshop te zitten. "Je krijgt dan een getal in de wachtrij toegewezen. Als de ticketverkoop start, worden er willekeurige getallen uit de wachtrij doorgesluisd naar de ticketshop."

Bij Paaspop XS zijn er dit jaar drie podia in een mini-uitvoering op het festivalterrein. Daarnaast is er een foodtruck-plein. Onder meer FeestDJRuud, Josylvio en Goldband treden zondag op.

De editie van Paaspop 2022 staat op 15, 16 en 17 april gepland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.