Onrustige nacht in Tilburg: mogelijk geschoten op twee plekken - Omroep Brabant

Onrustige nacht in Tilburg: mogelijk geschoten op twee plekken

4 september om 09:40 • Aangepast 6 september om 10:14
In Tilburg is het vrijdagnacht op verschillende plekken in de stad onrustig geweest. Bij de politie kwamen meldingen binnen dat er onder meer op de Noordhoekring en in de wijk Reeshof conflicten waren waarbij mogelijk is geschoten of is gedreigd met een wapen. De politie trof op beide locaties geen gewonden aan en onderzoekt of er daadwerkelijk is geschoten.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De eerste melding kwam rond halfvier bij de politie binnen. Bij een voorval op de Noordhoekring zou geschoten zijn. Het is onduidelijk wat er is gebeurd. De politie trof geen gewonden aan en onderzoekt of er daadwerkelijk is geschoten.

Kort voor zes uur kreeg de politie meerdere meldingen binnen van mensen die in de Reeshof schoten hadden gehoord in de omgeving van het Scherpenzeelerf. De omgeving van het Scherpenzeelerf is door de politie afgezet. Er wordt onder meer gezocht in een gedeelte van een speeltuintje.

Het is volgens de politie niet duidelijk of beide voorvallen iets met elkaar te maken hebben. Er zijn geen gewonden en voor zover bekend is er niemand aangehouden.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...