FC Eindhoven verliest bij ADO Den Haag na doelpuntrijke wedstrijd

5 september 2021 om 18:42 • Aangepast 6 september 2021 om 18:30
nl
FC Eindhoven heeft zijn tweede competitienederlaag geleden. De ploeg van de nieuwe trainer Rob Penders verloor met 4-2 bij ADO Den Haag. In het laatste half uur gaf FC Eindhoven een 1-2 voorsprong uit handen.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Beide Eindhovense treffers kwamen op naam van Jort van der Sande, die in het spectaculaire scoreverloop de 0-1 en de 1-2 voor zijn rekening nam. Hij kreeg overigens ook een gele kaart, net als vijf spelers van de thuisclub. Dat waren Dhoraso Moreo Klas, Sem Steijn, Thomas Verheydt, Boy Kemper en Amar Catic. Ook ADO-trainer Ruud Brood werd door scheidsrechter Jannick van der Laan uit Cuijk op de bon geslingerd. Dat gebeurde in de extra tijd. Zijn team had de zege toen al op zak door doelpunten van Catic (2), Steijn en Samy Bourard.

FC Eindhoven kan 13 september revanche nemen: dan komt rivaal en streekgenoot Helmond Sport op bezoek in het Jan Louwers Stadion. Het gaat om een duel tussen de huidige nummers 7 en 9 van de ranglijst.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Het afgelopen weekend werden voor de Keuken Kampioen Divisie al gespeeld: Almere City FC - TOP Oss 3-0, FC Den Bosch - Excelsior (0-5) en Helmond Sport - FC Emmen (1-0).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.