Jongen (16) krijgt vuurwapen tegen het hoofd tijdens overval in Breda

6 september 2021 om 10:25 • Aangepast 7 september 2021 om 10:04
nl
Drie jongens van zestien jaar oud zijn zondagavond rond elf uur op straat beroofd in Breda. Ze werden bedreigd met een vuurwapen, door twee mannen van rond de negentien jaar oud. Bij een van de slachtoffers werd dat wapen tijdens de overval tegen het hoofd gezet.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

Drie vrienden zaten op een bankje aan de Paul Windhausenweg, op de hoek van het Wilhelminapark, toen er twee mannen op ze afkwamen. Ze vroegen eerst om geld. Toen de jongens zeiden dat ze geen geld hadden, pakte een van de overvallers een vuurwapen. Dat zette hij tegen het hoofd van een van de jongens. De daders pakten vervolgens AirPods en een klein geldbedrag en gingen er toen snel vandoor.

Politie zoekt tips
De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben of informatie hebben over wie de verdachten zijn. Ook camerabeelden zijn welkom.

Het gaat om twee slanke mannen van ongeveer 1,90 meter lang en rond de negentien jaar oud. Een van hen had lichtbruin krullend haar met opgeschoren zijkanten, blauwe ogen en droeg een witte trui met capuchon, zwarte jas en een donkere spijkerbroek. De ander droeg een pet met daaroverheen een capuchon, donkere bovenkleren en een zwarte broek met zwarte schoenen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.