Bruma levert salaris in voor tweede kans bij PSV: 'Mooi gebaar'

9 september 2021 om 17:36 • Aangepast 10 september 2021 om 09:48
nl
Waar je eerder verwacht dat een voetballer vraagt om salarisverhoging, maakte technisch directeur John de Jong van PSV het tegenovergestelde mee. PSV-speler Bruma heeft bij De Jong aangegeven dat hij salaris wil inleveren.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door

Ondanks vermeende interesse tijdens de afgelopen transferperiode, zat de perfecte match er niet bij. Daarom besloot Bruma te blijven. In gesprek met NOS vertelt John de Jong dat de Portugees zelfs salaris in wil leveren voor een langer verblijf.

"Bruma is naar mij toegekomen en zei dat hij graag wilde blijven en wilde gaan voor een tweede kans. Hij is een van de duurdere spelers, maar kende een valse start in Eindhoven. Het is een mooi gebaar dat hij dit wil doen, dat zegt genoeg over hem als persoon."

De aanvaller kwam in 2019 over van RB Leipzig, maar wist de hoge verwachtingen (nog) niet waar te maken. Een verhuurperiode aan Olympiakos bracht vorig seizoen tijdelijk uitkomst voor beide partijen.

Dit seizoen is Bruma weer volwaardig selectiespeler en werd hij zelfs verkozen tot beste Eredivisiespeler van augustus. De Portugees laat in wedstrijden duidelijk zien zijn spelvreugde te hebben hervonden en liet aan de technisch directeur weten zich goed te voelen. De technisch directeur besloot op zijn beurt de aanvaller niet te verkopen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!