De Top 900 zit erop: 'Wat was het weer een feest!'

17 september 2021 om 19:15
nl
'Brabant' van Guus Meeuwis schalde vrijdagavond iets voor zeven uur door de speakers in heel Brabant. En daarmee kwam er een einde aan de jaarlijkse Top 900 op Omroep Brabant radio. Een hele week lang kon je luisteren naar de liedjes die de Brabantse luisteraars het mooist vinden.
Profielfoto van Maarten Kortlever
Geschreven door

"Het is echt genieten! Voor ieder wat wils", appte luisteraar Leo. En ook Clau genoot de hele week tijdens haar werk. José vindt het jammer dat het alweer gedaan is.

Het is een kleine greep uit de vele honderden berichtjes in de berichtenbox van de radio. Die kwamen uit heel Brabant en van ver daarbuiten. "Er kwamen zelfs berichtjes uit Frankrijk en Denemarken van Brabanders die onderweg waren en toch naar de Top 900 luisterden.

"Geweldig toch! Wat was het weer een feest!", zegt presentator Ronny Balk. Hij presenteerde de finale van de muzieklijst.

De Top 900 werd dit jaar voor de elfde keer uitgezonden. Ook dit jaar stond Guus Meeuwis op nummer 1, gevolgd door 'Roller Coaster' van Danny Vera. Volgend jaar is er weer een Top 900.

Ronny: "Vanaf nu wordt het dus even afkicken voor de luisteraars maar geen nood: ook volgende week maken we het keigezellig op de radio met uiteraard de lekkerste muziek!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.