Overval op huis van PSV'er Zahavi: politie toont beelden van verdachten - Omroep Brabant
Video

Overval op huis van PSV'er Zahavi: politie toont beelden van verdachten

21 september 2021 om 17:52 • Aangepast 22 september 2021 om 17:52
nl
In het programma Opsporing Verzocht zijn dinsdag beelden getoond van de twee vermoedelijke daders van de overval op het huis van PSV'er Eran Zahavi. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de twee op de fiets naar het huis in Amsterdam rijden en na de overval ook op de fiets vluchten. Ook zijn er compositietekeningen van de mannen gemaakt.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans
Wachten op privacy instellingen...

Op zondagmiddag 9 mei werden Zahavi's vrouw en vier jonge kinderen overvallen in hun huis aan de Arenborg in Buitenveldert. Daarbij werden zij vastgebonden en kregen ze tape op hun mond. De vrouw werd ook bedreigd met een vuurwapen.

Weg voor wedstrijd
De voetballer was zelf op dat moment met de selectie van PSV op weg naar Tilburg voor een wedstrijd tegen Willem II. De twee overvallers gingen er met verschillende persoonlijke eigendommen en contant geld vandoor.

Ze konden binnenkomen doordat een van hen deed alsof hij postbezorger was.

Twee mannen van rond de twintig
De twee mannen waarnaar de politie op zoek is zijn beiden rond de twintig jaar oud en tussen de 1,65 en 1,70 meter lang. Een van hen was donkergetint en was ongeschoren.

De tweede man was lichtgetint en had zwart krullend haar. Hij droeg een lichtblauw medisch mondkapje en een olijfgroene jas. Ook hadden de mannen een zwarte tas met hengsels bij zich.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.