Video

Mannen met bivakmutsen sloegen bewoners ziekenhuis in tijdens woningoverval

4 oktober 2021 om 13:51 • Aangepast 5 oktober 2021 om 09:52
nl
Vermoedelijk vier gewapende mannen met bivakmutsen overvielen maandagochtend om halfnegen een huis in Steenbergen. Ze sloegen twee bewoners, een man en een vrouw. Zij zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Fieke Nobel
Geschreven door
Fieke Nobel

Er waren nog meer bewoners in het huis aanwezig, zij raakten niet gewond. De verdachten vluchtten vermoedelijk weg in een wit busje, richting de Westlandse Langeweg. Een aantal politie-eenheden en een helikopter zochten in de omgeving naar de daders.

De politie heeft rond 09.40 uur op de A4 richting Rotterdam een wit busje gestopt. Twee inzittenden werden gearresteerd, de snelweg was daardoor tijdelijk dicht. Na het eerste onderzoek zijn ze weer vrijgelaten. Er was niet genoeg verdenking om ze langer vast te houden.

Fietser
De politie doet onderzoek naar de overval, in en om het huis aan de Witte Ruiterweg. Ook hoort de politie de slachtoffers en anderen die het gezien hebben. De politie is nog op zoek naar een man of jongen die rond halfnegen langs het huis fietste. Hij droeg een rugzak en stopte bij het huis.

LEES OOK: Twee gewonden bij gewapende overval in Steenbergen, daders op de vlucht

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!