Man die werd klemgereden na schietpartij Oss alweer op vrije voeten - Omroep Brabant

Man die werd klemgereden na schietpartij Oss alweer op vrije voeten

4 oktober om 15:40 • Aangepast 4 oktober om 15:52
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Een man (24) die zondagavond werd klemgereden en opgepakt na een schietpartij in de Brederostraat in Oss, is maandag weer vrijgelaten. Hij is niet langer verdachte. Een slachtoffer waar de politie naar zocht, heeft zich gemeld bij het politiebureau.
Profielfoto van Fieke Nobel
Geschreven door
Fieke Nobel

Bewoners van de Brederostraat waren zondag getuigen van schietpartij. Toen de politie arriveerde, waren de betrokkenen bij de schietpartij de wijk al ingevlucht. Een auto reed op dat moment in de richting van de Van Der Nootstraat en werd daar klemgereden door een omstander. De bestuurder werd aangehouden, maar maandag na onderzoek dus weer vrijgelaten.

Naar een tweede verdachte is zondagavond tevergeefs gezocht, onder meer met een politiehelikopter. Hij is nog niet gevonden. In de buurt van de plek van de schietpartij werd wél een auto aangetroffen. De politie vermoedt dat die gebruikt is bij de schietpartij.

Op zoek
Zondagavond werd gezocht naar de man op wie werd geschoten. Hij heeft zich inmiddels gemeld. De man raakte niet gewond. Een vriend van hem (21) wel. Ook hij meldde zich zondagavond. Hij was lichtgewond aan zijn been.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over het incident.

LEES OOK: Schietpartij in Oss: man opgepakt, zoektocht naar tweede verdachte met heli

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...