Video

Chauffeur die ernstig ongeluk op N279 veroorzaakte had geen rijbewijs

13 oktober 2021 om 17:45 • Aangepast 14 oktober 2021 om 17:08
nl
De Bulgaarse chauffeur (58) die dinsdagavond een ernstig ongeluk veroorzaakte op de N279 tussen Heeswijk-Dinther en Middelrode, had geen rijbewijs. Zijn rijbewijs was onlangs ingenomen bij een eerdere overtreding in Nederland, meldde de politie woensdag. Bij het ongeluk waar een vrachtwagen achterop een stilstaande vrachtwagen reed, raakte een chauffeur uit Boxtel gewond.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De politie onderzoekt nog waarom de Bulgaarse chauffeur met zijn truck stilstond op de weg. De Bulgaar heeft een proces-verbaal gekregen voor het veroorzaken van een ernstig ongeval en het rijden zonder geldig rijbewijs.

Engeltje op de schouder
Bij het ongeluk botste een tweede vrachtwagen, met een man uit Boxtel aan het stuur, vol op de stilstaande vrachtwagen. De Boxtelaar raakte gewond maar hij wist zelf uit zijn zwaar beschadigde cabine te klimmen. De chauffeur had een engeltje op zijn schouder en had slechts lichte verwondingen. In de loop van woensdag mocht hij het ziekenhuis verlaten.

Door het ongeluk was de weg bezaaid met aardappelen. Ook was de weg tot vijf uur in de ochtend dicht vanwege opruimwerkzaamheden.

Het ongeluk op de N279 gebeurde dinsdagavond

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.