Liveblog

Stadsdeel Woensel in Eindhoven zit in het donker

16 oktober 2021 om 06:16 • Aangepast 25 oktober 2021 om 15:56
nl
In dit liveblog lees je het belangrijkste 112-nieuws uit Brabant. De hele dag word je hier bijgepraat over ongevallen, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.00

Stadsdeel Woensel in Eindhoven zit in het donker

Bewoners van stadsdeel Woensel in Eindhoven zitten zaterdagavond in het donker. De straatverlichting doet het niet. Het is pikkedonker op straat, zo is te zien op foto's en video's. De storing begon rond zeven uur. 2,5 uur later was het nog niet opgelost.

Onder meer de John F. Kennedylaan en een deel van de rondweg zijn in duisternis gehuld.

Op allestoringen.nl komen meerdere meldingen binnen. Bij Enexis kon niemand direct een reactie geven.

Wachten op privacy instellingen...
21.51

Jonge automobilist rijdt bijna 150 over provinciale weg

Een 21-jarige automobilist mocht zaterdagavond zijn rijbewijs inleveren. Hij reed met 147 kilometer per uur over de N625, bij Maren-Kessel. Op die weg is de maximum snelheid 80 kilometer per uur.

De 39-jarige man die vervolgens het stuur overnam, werd vervolgens gesnapt met honderd kilometer per uur op de teller. Hij reed inmiddels op de N625 bij Lith. Daar is de maximumsnelheid 60 kilometer per uur. Zijn rijbewijs kon niet worden ingenomen, het bleek namelijk al twee jaar verlopen.

20.59

Grote groep fans van PEC Zwolle opgepakt in Eindhoven

Een groep van 25 tot 30 PEC-fans is zaterdagavond opgepakt in Eindhoven. Ze waren bijeen in een café aan de Aalsterweg toen de vlam er in de pan sloeg.

19.06

Files bij Den Bosch opgelost

De files die er een groot deel van de zaterdag stonden bij de oostkant van Den Bosch, zijn inmiddels helemaal opgelost.

15.27

Jeugdwijkagent vindt fiets in het kanaal: van wie is ie?

Wachten op privacy instellingen...
15.25

De vertraging op de A2 bij Den Bosch neemt af

Inmiddels is de vertraging door wegwerkzaamheden op de A2 aan de oostkant van Den Bosch afgenomen: er staat nu nog een file die voor ongeveer een half uur vertraging zorgt.

14.22

Vijftig minuten vertraging op A2 door wegwerkzaamheden.

Er is veel vertraging op de A2 vanuit Eindhoven naar Utrecht. Dat komt door werkzaamheden aan de oostkant van Den Bosch. De hoofdrijbaan is dicht tot maandagochtend tussen knooppunt Vught en Empel. Er staat elf kilometer file wat leidt tot vijftig minuten vertraging.

13.00

Politie houdt bewoner afgebrand huis aan

De politie heeft de bewoner van een afgebrand huis in Best aangehouden. Het huis van de 56-jarige man ging zaterdagochtend in vlammen op. De politie vermoedt dat de man het vuur zelf heeft aangestoken. De man had veel problemen met de woningbouwvereniging en de gemeente. Hij liet in een eerder conflict al eens vallen dat hij 'zijn huis niet zonder slag of stoot zou verlaten', mocht hij daar weg moeten.

De schade aan het huis (foto: SQ Vision/Sander van Gils).
De schade aan het huis (foto: SQ Vision/Sander van Gils).
11.15

Botsing tussen twee auto's in Rijen

Bij een ongeluk aan de Statenlijn in Rijen zijn zaterdagochtend twee auto's op elkaar gebotst. Een rode Chevrolet reed vanaf de Statenlaan de Heikantsestraat in. Daar kwam ze in botsing met een zwarte auto met aanhanger. De bestuurder van Chevrolet raakte lichtgewond en is kort verzorgd in de ambulance.

Het ongeluk gebeurde in Rijen (foto: SQ Vision/Jeroen Stuve).
Het ongeluk gebeurde in Rijen (foto: SQ Vision/Jeroen Stuve).
10.39

Overvaller Breda maakte geld buit

De man die vrijdagavond de Lidl-supermarkt aan de Kesterenlaan in Breda overviel, heeft hierbij geld buitgemaakt. Dit maakte de politie zaterdagochtend bekend. De dader bedreigde een medewerkster van de supermarkt met een mes. De man droeg op het moment van de overval een spijkerbroek, een donkere hoodie en een donker mondkapje.

08.16

Fietser overleden na aanrijding door tractor

Bij een ongeluk op de N272 bij Sint-Anthonis is zaterdagochtend een fietser om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde rond halfacht. Het slachtoffer werd aangereden door iemand op een tractor, laat een woordvoerder van de politie weten. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht. De weg is afgesloten.

De aanrijding in Sint-Anthonis vond rond halfacht zaterdagochtend plaats (foto: SK-Media).
De aanrijding in Sint-Anthonis vond rond halfacht zaterdagochtend plaats (foto: SK-Media).
05.56

Brand verwoest huis in Best

Een huis aan de Monseigneur A.F. Diepenstraat in Best is vrijdagnacht door brand verwoest. De vlammen sloegen uit het dak. Huizen naast dit huis hebben volgens een brandweerwoordvoerder aanzienlijke rook- en waterschade opgelopen.

Het vuur in Best werd rond kwart voor vijf vrijdagnacht ontdekt (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
Het vuur in Best werd rond kwart voor vijf vrijdagnacht ontdekt (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
04.08

Automobilist raakt auto kwijt op A16

Een automobilist moest vrijdagnacht zijn auto inleveren op de A16. Hij raasde daar met een snelheid van 166 kilometer per uur over de weg, terwijl daar aan de weg werd gewerkt en de maximumsnelheid was teruggebracht naar 70 kilometer per uur. De man bleek geen rijbewijs te hebben en hij reed onder invloed. Daarvoor kreeg hij een proces-verbaal.

De automobilist moest zijn rijbewijs inleveren na het racen over de A16 (foto: Twitter verkeerspolitie zwb).
De automobilist moest zijn rijbewijs inleveren na het racen over de A16 (foto: Twitter verkeerspolitie zwb).
04.01

Slapende vrachtwagenchauffeurs gewekt

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat heeft rond vier uur vrijdagnacht twee slapende vrachtwagenchauffeurs weggestuurd. Zij hadden hun vrachtwagen langs de A67 geparkeerd om even een tukje te doen. Dat leverde een gevaarlijke situatie op.

Wachten op privacy instellingen...

Twee uur daarvoor moest hij ook al een pauzerende vrachtwagenchauffeur wegsturen van de pechhaven langs de N279. De pechhaven is daar namelijk niet voor bedoeld.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!