Bussen met MVV-supporters rijden naar Tilburg, maar moeten in Breda zijn

22 oktober 2021 om 20:57 • Aangepast 25 oktober 2021 om 09:54
nl
Bussen met supporters van voetbalclub MVV uit Maastricht die vrijdagavond op weg waren naar Breda voor een wedstrijd tegen NAC, zijn naar het Willem II-stadion in Tilburg gereden. Volgens MVV werden de bussen door de politie van de weg gehaald bij Tilburg, maar de politie geeft een iets andere lezing van het verhaal.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

"Onderweg naar Breda zijn een paar van onze supportersbussen bij Tilburg van de weg gehaald door de lokale politie en naar het Willem II-stadion gebracht, omdat ze werden aangezien voor Fortuna-bussen. Laat dit alsjeblieft niet nog eens gebeuren", schrijft MVV in een boze tweet.

De politie heeft een andere lezing van het verhaal: "De bussen vóór jullie waren van Fortuna en werden door ons begeleid. Jullie buschauffeur dacht waarschijnlijk dat hij al in Breda was want hij reed er gewoon achter aan. Ken je topografie", schrijft politie Tilburg op Twitter.

De tweet aan het adres van MVV wordt afgesloten met een kleine plaagstoot. "Fijne wedstrijd en goede reis naar huis, als jullie de weg weten."

LEES OOK: Bart reed helemaal niet verkeerd met MVV-bus in Tilburg: 'Ik volgde agent'

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.