Veel lof voor Anneke van Giersbergen na duetten Beste Zangers - Omroep Brabant
Video

Veel lof voor Anneke van Giersbergen na duetten Beste Zangers

28 oktober 2021 om 21:56 • Aangepast 29 oktober 2021 om 11:02
nl
Anneke van Giersbergen uit Sint-Michielsgestel krijgt op social media veel lof voor haar optredens bij Beste Zangers op NPO1. Bij de laatste uitzending van dit seizoen zong ze een duet met Roel van Velzen en met Alides Hidding. "Ik hou niet van het zuidelijke accent maar van Anneke kan ik het hebben", luidt een van de commentaren op Twitter.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

Bij De Beste Zangers steken de artiesten nummers van anderen in een nieuw jasje. De voormalige zangeres van metalband The Gathering uit Oss zong met Van Velzen 'Hou van mij' van de 3JS.

'Anneke en Roel spatten samen van het scherm. Heerlijk', reageert Barbara. Diana vond het 'heel mooi' en is 'ontroerd'.

"Wat een prachtige stem."

Erik is mega-enthousiast: 'Wow, ik word hier toch effe weggeblazen door Anneke van Giersbergen. Wat een prachtige stem.'

Bert heeft de bedoeling van het programma niet goed begrepen en had liever gezien dat Anneke haar eigen genre had gezongen. 'Ik had gehoopt dat Anneke de wereld wat meer kennis zou laten maken met haar genre, maar in plaats daarvan duikt zij in andere genres. Jammer.'

"Een gouden combinatie."

Ook zong Van Giersbergen een nummer met singer-songwriter Alides Hidding. De twee brachten samen 'What Kind of Fool' van Barbara Streisand en Barry Gibb ten gehore. Ook hier klinken bijna alleen lovende woorden.

'Geweldig gezongen' en 'een gouden combinatie', luidt de feedback, al vindt ook iemand het een 'zeikduet'.

Sommige kijkers hadden liever andere duetten gezien: 'Wekenlang gehoopt op een stevig rockduet van Anneke met Hendrik Jan Bökkers. Mag ik dit een gemiste kans noemen?', zegt iemand.

LEES OOK: Anneke van Giersbergen bedolven onder reacties na Turkse coverhit

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.