Liveblog

112-nieuws: auto gaat in vlammen op langs de A27 bij Oosterhout

30 oktober 2021 om 06:00 • Aangepast 9 november 2021 om 12:01
nl
In dit liveblog hielden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Auto in vlammen op de snelweg bij Oosterhout
  • Jongen met nepwapen en zwaar vuurwerk aangehouden.
  • Automobilist zwaargewond bij botsing in Goirle.

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.22

Vrachtwagenchauffeur gewond na val uit cabine

Een vrachtwagenchauffeur is zaterdagavond gewond geraakt toen hij op een parkeerplaats uit zijn cabine viel. De man kwam op zijn hoofd terecht. Er is onder meer een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet te landen.

Omstanders verleenden al eerste hulp: toen de ambulance kwam zat te man met een verband om zijn hoofd tegen de vrachtwagen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het kwam dat de chauffeur uit zijn cabine viel, is onbekend.

Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision
Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision

21.57 Auto in vlammen op langs de A27 bij Oosterhout
Een auto is zaterdagavond door een brand verwoest op een afrit van de A27 bij Oosterhout. De twee inzittenden konden op tijd uit de wagen komen en kwamen met de schrik vrij. De brandweer was snel bij de brandende auto aanwezig om te blussen.

Hoe de brand kon ontstaan is nog onduidelijk. De afrit was even afgesloten voor verkeer.

Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision
Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision
21.25

Vuurwerk bij wedstrijd tussen amateurclubs Breda en Kaatsheuvel

Zaterdagmiddag werd er vuurwerk afgestoken bij een wedstrijd tussen twee amateurclubs uit Breda en Kaatsheuvel. Burgemeester Depla van Breda maakt zich er boos over.

Wachten op privacy instellingen...
20.31

Poes Indy na drie dagen gevonden op een dak

Poes Indy was al drie dagen vermist, toen ze zaterdagavond werd teruggevonden. Ze had zich verschanst op een dak in de buurt, de brandweer werd ingeschakeld om haar weer naar beneden te krijgen.

LEES OOK: Poes Indy was al drie dagen zoek, maar laat zich niet zomaar vangen

19.57

Politie weet vrouw veilig naar beneden te praten in Geldrop

De politie in Geldrop heeft zaterdagavond een vrouw weten te overtuigen zelf naar beneden te komen, nadat ze van een galerij dreigde te springen in een flat aan de Livingstonestraat. Een onderhandelaar van de politie heeft urenlang met de vrouw gepraat. Voor de zekerheid was uit Breda een groot springkussen gehaald zodat de vrouw veilig zou landen. Ook was de straat tijdelijk afgezet voor verkeer.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
15.20

Auto vliegt in brand op A59

Op de A59 bij Raamsdonksveer is zaterdagmiddag een auto in brand gevlogen. Dat gebeurde terwijl de auto aan het rijden was. De bestuurster wist de auto op tijd aan de kant te zetten. Zij en een passagier kwamen met de schrik vrij. De brandweer heeft de auto geblust.

Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision
Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision
12.21

Ongeluk N2 Eindhoven

Na een ongeluk is de parallelrijbaan van de N2, van knooppunt De Hogt richting Den Bosch, afgesloten bij Eindhoven. Het ongeluk gebeurde rond kwart over twaalf zaterdagmiddag.

Wachten op privacy instellingen...
10.37

Treinproblemen rond Eindhoven

Van en naar Eindhoven Centraal reden tot een uur zaterdagmiddag geen treinen, vanwege de uitloop van werkzaamheden. Er werden stopbussen ingezet tussen Eindhoven Centraal, Eindhoven Strijp-S, Best en Boxtel. Reizigers moesten rekening houden met een halfuur vertraging.

10.28

Inval in huis in Eindhoven

De politie heeft vrijdag na een maandenlang onderzoek naar drugshandel een inval gedaan in een huis in Woensel-Noord in Eindhoven. Tijdens die huiszoeking werd 94 gram hasj gevonden en spullen die gebruikt worden bij de handel in verdovende middelen. De politie kwam de verdachte op het spoor na een anonieme tip. De bewoner moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden, meldt Studio040.

08.58

Jongen heeft nepwapen op zak

Een 17-jarige jongen uit Roosendaal is vrijdagmiddag aangehouden nadat bij een politiecontrole in de Gezellelaan bleek dat hij een nepwapen op zak had. Ook werd illegaal vuurwerk bij hem aangetroffen: zes cobra's. Het nepwapen en het vuurwerk is in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verhoor.

06.29

Automobilist zwaargewond bij botsing in Goirle

Een automobilist is vrijdagnacht zwaargewond geraakt nadat hij met zijn auto van de Turnhoutsebaan in Goirle raakte en tegen een boom langs de weg reed. De man zou naast zijn auto zijn gevonden. Hij is naar een ziekenhuis gebracht.

Een vrachtwagenchauffeur zag de gecrashte auto en belde de hulpdiensten (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
Een vrachtwagenchauffeur zag de gecrashte auto en belde de hulpdiensten (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
22.30

Auto in berm langs A58

Een automobilist is vrijdagavond van de weg raakt en in de berm beland langs de A58 bij Etten-Leur. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld.

Hoe de auto van de weg af kon raken, wordt onderzocht (foto: Twitter Wis_Bart).
Hoe de auto van de weg af kon raken, wordt onderzocht (foto: Twitter Wis_Bart).
21.55

Zwaargewonde fietser in Mierlo

Op de Geldropseweg in Mierlo is vrijdagavond een zwaargewonde fietser gevonden. Een scooterrijder die de man zag, waarschuwde de hulpdiensten. Vanwege de ernst van de situatie werd onder meer een traumaheli opgeroepen. Wat het slachtoffer precies is overkomen is niet bekendgemaakt.

Onderzoek op het fietspad in Mierlo waar de gewonde fietser werd gevonden (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
Onderzoek op het fietspad in Mierlo waar de gewonde fietser werd gevonden (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!