Liveblog

112-nieuws: brandje in de meterkast • A2 bij knooppunt De Hogt dicht

5 november 2021 om 06:30 • Aangepast 15 november 2021 om 13:10
nl
In dit liveblog hielden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Auto tegen boom in Rucphen
  • Vier jachtgeweren in beslag genomen
  • Fietsster gewond bij aanrijding in Roosendaal
  • Twee gewonden bij ernstig ongeluk in Oss
  • Brand in huis in Helvoirt

Liveblog

22.54

Dit liveblog is gesloten.

20.54

A2 bij knooppunt De Hogt dicht na ongeluk

De A2 van Maastricht richting Eindhoven is afgesloten bij knooppunt De Hogt. Er is daar een ongeluk gebeurd. Verkeer wordt over de parallelbaan geleid.

Wachten op privacy instellingen...
20.07

Meterkast in brand in Breda

In een huis aan de Bavelselaan in Breda heeft vrijdagavond een brandje gewoed in een meerkast. De brandweer was er snel bij en had de brand ook snel onder controle. Een persoon werd nagekeken in een ambulance, omdat hij rook had ingeademd. De schade was beperkt.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
18.13

Stroper aangehouden in de buurt van Volkel

Een boswachter en wijkagent hebben donderdagavond een mogelijke stroper gepakt in het buitengebied bij Volkel. De auto die ze controleerden, had een fuik achterin liggen. De bestuurder van de wagen weigerde elke medewerking. Hij is aangehouden. Na onderzoek werden er nog meer spullen gevonden, die in beslag zijn genomen.

Wachten op privacy instellingen...
18.07

Auto botst op busje

In Wilbertoord is een bestelwagen op een werkbusje gebotst. Het ongeluk gebeurde op de Noordstraat. De auto kwam vanuit een oprit de weg op, toen de botsing plaatsvond. De inzittenden worden nagekeken in een ambulance.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
17.09

Brand in woonzorgcomplex Raamdsonksveer

In een woonzorgcomplex in Raamsdonksveer heeft vrijdagmiddag korte tijd een brand gewoed. De brandweer had de brand snel onder controle. Het pand wordt gelucht. Niemand raakte ernstig gewond. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
17.05

Twee auto's botsen bij Eindhoven Airport

Op de Luchthavenweg in de buurt van Eindhoven Airport zijn vrijdagmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Een van de automobilisten had de ander over het hoofd gezien en geen voorrang verleend. Niemand raakte bij het ongeval ernstig gewond. Een persoon is nagekeken door ambulancepersoneel.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision

15.43

Auto belandt op zijn kop in Westerbeek

Op de kruising van de Deurneseweg en de Nieuweweg in Westerbeek zijn twee auto's op elkaar gebotst. Een van de auto's belandde op zijn kop. De vrouw die achter het stuur zat is in de ambulance nagekeken, maar kwam met de schrik vrij.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
15.22

Ongeluk met vrachtwagen in Aarle-Rixtel

Een vrachtwagen is op een personenauto gebotst op de Broekdalerbaan in Aarle-Rixtel. Met hulp van de brandweer is de bestuurder van de personenwagen uit zijn auto gehaald. Hij wordt in een ambulance onderzocht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet duidelijk.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
14.45

Hennepkwekerij ontdekt in Oudemolen na anonieme tip

Na een anoniem tip heeft de politie vrijdagochtend rond halfelf in een verwaarloosde boerderij aan de Stadsedijk in Oudemolen een hnnepkwekerij en - drogerij ontdekt. In totaal trof de politie zo'n drieduizend hennpplanten en - stekjes aaan. Ook werden ruimtes gevonden waar hennep gedroogd en verpakt werd.

Er is niemand aangehouden, zo maakte de politie vrijdagmiddag bekend.

Foto: politie.nl
Foto: politie.nl
14.10

Auto botst tegen boom in Rucphen

Op de Rijksweg-Zuid in Rucphen is vrijdagmiddag rond kwart over één een auto tegen een boom gebotst. De bestuurder van de auto raakte gewond. Hij is, volgens een fotograaf die ter plekke was, met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto: Christian Traets.
Foto: Christian Traets.
13.50

Vrouw (82) beroofd van duizend euro door 'bankmedewerkers'

Een vrouw van 82 jaar uit Loon op Zand is donderdag het slachtoffer geworden van een duo dat zich voordeed als medewerkers van haar bank. Het duo beroofde het hoogbejaarde slachtoffer van duizend euro. Lees hier het volledige bericht.

11.00

Vier jachtgeweren in beslag genomen

Bij een controle in een bedrijfspand in Best zijn donderdag vier jachtgeweren, kogelgeweren om precies te zijn, gevonden. De eigenaar kon volgens de politie geen vergunning voor de wapens laten zien. De geweren zijn daarom in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

Wachten op privacy instellingen...
10.00

Fietsster gewond bij aanrijding in Roosendaal

Een fietsster is vrijdagochtend rond halfnegen in Roosendaal op de kruising van de Burgemeester Schneiderlaan met de Gezellelaan aangereden door een automobilist. De fietsster raakte bij het ongeluk gewond en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De fietsster stak samen met een andere fietser over toen ze werd aangereden. De andere fietser zou vervolgens volgens een fotograaf die ter plekke was de ruit van de bij het ongeluk betrokken auto hebben vernield. Op de bijrijdersstoel zat volgens de fotograaf een kind. Het kind raakte door de actie van de andere fietser gewond door glasscherven en is naar de huisarts gebracht.

De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren en wat er daarna is gebeurd.

Foto: Christian Traets / SQ Vision.
Foto: Christian Traets / SQ Vision.
10.00

A2 dit weekend dicht tussen Echt en Eindhoven

De A2 tussen Echt in Limburg en Eindhoven is dit weekend dicht in verband met onderhoud. In de richting Eindhoven gaat de snelweg vrijdagavond om 21.00 uur vanaf knooppunt Het Vonderen bij Echt dicht voor alle verkeer. Dit tot aan knooppunt Leenderheide. Maandagochtend om vijf uur is de weg weer open.

In de andere richting, richting Limburg dus, is de A2 vanaf vrijdagavond 21.00 uur tot en met zaterdagavond 23.59 uur dicht. Alleen bij slecht weer gaat de afsluiting niet door omdat Rijkswaterstaat dan geen onderhoud kan uitvoeren aan de snelweg.

Rijkswaterstaat meldt dat het verkeer wordt omgeleid via de A67 en de A73 en dat weggebruikers rekening moeten houden met extra reistijden oplopend tot een half uur. Wil je dit weekend vanuit Den Bosch in de richting van Utrecht dan moet je vanaf vrijdagavond acht uur tot zondagochtend vijf uur rekening houden met werkzaamheden tussen knooppunt Deil en afrit Everdingen. De weg is daar dicht. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes.. De extra reistijd kan oplopen tot dertig minuten.

09.30

Brommerrijder gewond bij aanrijding met auto in Helmond

Bij een aanrijding tussen een auto en een brommer op de Uiverlaan in Helmond is vrijdagochtend rond halfnegen de brommerrijder gewond geraakt. De auto kwam na de botsing tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren en hoe ernstig de brommerrijder eraan toe is. Het slachtoffer is, volgens een fotograaf die in Helmond was, met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van een oversteekplaats. Het slachtoffer reed op een elektrische brommer.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
09.15

Trouwring met daarin de naam 'Jolanda' gevonden in Tilburg

Op de Zwartvenseweg in Tilburg, in de buurt van de spoorwegovergang, is onlangs een trouwring gevonden met daarin de naam 'Jolanda' en een trouwdatum gegraveerd. Dat meldt het politieteam Leijdal. Ben jij je ring kwijt of weet jij van wie de ring is? Neem dan contact op met het politieteam Leijdal. Digitaal Wijkagent Dion geeft de ring graag terug aan de eigenaar, eigenaresse of zijn of haar familie.

Wachten op privacy instellingen...
07.13

Automobilist moet auto inleveren in Boxmeer

Een automobilist zonder rijbewijs moest donderdag zijn auto inleveren in Boxmeer. Agenten betrapten de bestuurder toen die reed over de Rembrandt van Rijnstraat. Naast het feit dat het rijbewijs van de automobilist ongeldig is verklaard, bleek de auto waarin hij reed niet verzekerd. Omdat de bestuurder al vaker is betrapt op rijden zonder rijbewijs besloten de agenten dat deze zijn auto moest inleveren. Ook krijgt de bestuurder een proces-verbaal. De officier van justitie beslist wat er met de auto gaat gebeuren.

05.33

Ernstig ongeluk in Oss

Twee mannen zijn donderdagnacht gewond geraakt bij een ernstig ongeluk in Oss. Ze raakten met de auto waarin ze zaten een boom langs de Nieuwe Hescheweg. Dit gebeurde rond drie uur. De toestand van de bestuurder zou zorgelijk zijn. Volgens een politieman zagen zijn verwondingen 'er niet goed uit'.

Het ongeluk veroorzaakte een flinke ravage op de Nieuwe Hescheweg in Oss (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
Het ongeluk veroorzaakte een flinke ravage op de Nieuwe Hescheweg in Oss (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
01.27

Brand huis Helvoirt

Op de zolder van een huis aan de Nieuwkuijkseweg in Helvoirt woedde donderdagavond laat brand. De brandweer had het vuur snel onder controle. Vermoedelijk werd de brand veroorzaakt door een hete schoorsteenpijp in de balklaag van de zolder. De bewoner had eerst geprobeerd zelf het vuur te blussen. Die kreeg hierbij behoorlijk wat rook binnen en is voor controle naar het ziekenhuis in Den Bosch gebracht.

De brandweer had de brand in Helvoirt snel onder controle (foto: Bart Meesters).
De brandweer had de brand in Helvoirt snel onder controle (foto: Bart Meesters).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!