Zoon van Peter Gillis slachtoffer van brute overval op vakantiepark - Omroep Brabant

Zoon van Peter Gillis slachtoffer van brute overval op vakantiepark

7 november 2021 om 14:50 • Aangepast 8 november 2021 om 14:30
nl
Mark Gillis, de zoon van 'Massa is Kassa'-hoofdrolspeler Peter Gillis is in de nacht van zaterdag op zondag opgewacht door drie mannen die hem overvielen. Dat gebeurde bij zijn woning op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Hij kreeg flinke schoppen en klappen. De daders doorzochten zijn huis en vertrokken met een nog onbekende buit.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

Vader Peter Gillis, eigenaar van de Oostappen Groep dat ook het vakantiepark in Ommel bezit, bevestigt de overval. De buren van het slachtoffer hebben zelf de overval niet meegekregen, maar werden wakker van de hulpdiensten die voor het huis van Mark stonden.

Opgewacht
Mark kwam rond kwart over drie thuis, meldt de politie. Daar werd hij verrast door drie mannen. Die mishandelden hem. Hij kreeg flinke klappen en schoppen. Daarna ging het drietal met Mark het chalet binnen. Daar werd hij enige tijd vastgehouden, terwijl de daders het huis doorzochten. Toen de mannen weg waren wist Mark de politie te bellen.

Mark Gillis werd behandeld door ambulancepersoneel en werd daarna naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Hij is inmiddels weer thuis. Volgens Peter Gillis is het nog niet bekend wat de daders buit maakten.

LEES OOK: Drie overvallers wachten bewoner vakantiepark op en mishandelen hem

Foto: Harrie Grijseels/SQ VIsion
Foto: Harrie Grijseels/SQ VIsion

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.